“simplicity is about subtracting the obvious and adding the meaningful”

Over Wonen

Een fijn warm gezellig huis.. Al kan ik me als ex kraken prima vinden in alternatieve manieren van wonen zoals bv in een tent, een zelfgebouwd hutje of een woonwagen… het is toch heel anders dan een comfortabel huis.
5 jaar lang kraakte ik met mijn twee kids.. Dit was in de tijd dat het nog ‘mocht’.
Het was avontuurlijk maar de woonwagen waar we in woonde was was wel koud.
Het lekte, om te koken, water te halen, te douchen en naar de wc te gaan moets je eerst naar buiten en de electra.. tja daar zullen we het maar niet over hebben. Toch was het heerlijk, het was vrij, en de kinderen hadden hwas in de tijd dat het nog ‘mocht’.
Het was avontuurlijk maar de woonwagen waar we in woonde was was wel koud.
Het lekte, om te koken, water te halen, te douchen en naar de wc te gaan moets je eerst naar buiten en de electra.. tja daar zullen we het maar niet over hebben. Toch was het heerlijk, het was vrij, en de kinderen hadden de beste jaren van hun leven (zeggeen ze zelf).
Inmiddels zijn we weer gewone mensen in een gewoon huis maar ikr/>Toch was het heerlijk, het was vrij, en de kinderen hadden de beste jaren van hun leven (zeggeen ze zelf).
Inmiddels zijn we weer gewone mensen in een gewoon huis maar ik vind het alsnog belangrijk om ‘origineel’ te wonen. Alles in mijn huis is zelf gebouwd, gevonden en opgeknapt of tweedehands.

PROJECTEN EN IDEEEN

Over een passie voor wonen, bouwen en interieur.

EEN NIEUWE KEUKEN

Wat is er nu leuker dan een handgemaakte keuken?
Samen met mijn vriend de Hamerheer was dit een van onze leukste projecten.